ngalih

Sejumlah Gear sing beda karo rasio gear sing beda lan beda ukuran nganti bobot udakara 20 ton.

Loro Gear sing gedhe tenan - sing ora biasa!
Pabrikan Polysius. Dawane 3,8 m Dhuwur 1,9 m Jembar 0,8 m