Exchanger panas 5 MW

Exchanger panas lan penggemar stainless steel.

Wis digunakake kanggo njupuk banyu panas 5MW saka udhara panas.

Uga bisa digunakake minangka baterei udhara panas yen sampeyan duwe akses menyang banyu panas.

Limang baterei lan sambungan.