Kondisioner rol

Ndhaptar rong penggelek untu kanggo ngrugekake lan gulung kanthi licin kanggo ngrugekake.

Dibangun ing tripod.

Cocog kanggo bahan sing atos kanthi ukuran luwih cilik.