Crusher SIM 2500

Kruster roller alon-alon / shredder OC 2500 kanthi aktor hidrolik.
Ukuran fraksi 50 mm lan munggah, sing bisa beda-beda kanthi tanpa langkah sajrone operasi.
Bukak mlebu 2400 mm.
Motor motor 250 kW.
Bagean bagean.