Sapi Bruks

Chipper kayu Bruks 1701

Chipper kayu iki minangka mesin khusus kanggo ngasilake potongan gedhe kanggo produksi arang utawa kripik barco kanggo nggunakake bahan nalika produksi wesi ferro. Kripik banjur bakal ngganti coke ing proses kasebut. Ukuran chip bisa diatur antarane dawane 50-150 mm. Penyesuaian wis rampung kanthi mindhah disk potongan kasebut munggah utawa mudhun.

Tanduran dipasang ing flange baja 12 m kanggo nggampangake transportasi. Tanduran bisa uga ngurutake tanduran kanggo sing turu digunakake. Uga kapisah loader Long John diprodhuksi kanggo tanduran.