Baja silo 500 kbm

Silo baja sing cocog kanggo pelet, semen, gandum lan liya-liyane.

Rampung nganggo motor listrik lan drive. Konstruksi stabil kanthi dhuwur beban gratis.

Kalebu sistem filter.

Bisa ditambah dadi 1000 kbm.