Ngurutake tanduran kanggo sing turu

Ngurutake tanduran kanggo sing turu:

Tabel input
dawane 3 rante 8 meter.
Panganan hidraulik kanthi feeder langkah langsung ing poros.
Kapasitas beban ing papan 15.000 KG = udakara 300 kamar tidur.

Lift siji lantai
Elevator kanthi 6 rantai, udakara jarak jarak 700 mm.
Operator khusus ing pakan turu lift sepotong-sepotong kanggo pakan siji potong.
Operasi hidrolik nganggo gir pin kanthi motor hidrolik.

Panganan siji potong
Panganan siji potong kanthi 6 piring feed langsung sawise lift.
Piring feed digawe supaya mung bisa menehi pakan turu siji-siji, ora preduli saka sisih endi turu sing menehi pakan siji potong.
Panganan siji potong didorong silinder hidrolik.

Cocog karo Sapi Bruks lan Loader misah Long John