Layar Meneng

3 beda piring saringan 3,5 m kanthi diameter 70 cm

Ukuran bolong:

Nyelehake piring 1: Bolongan saringan bunder dhiameter 60 mm

Nyelehake piring 2: Bolongan saringan bunder dhiameter 20 mm

Plat layar 3: Bolongan layar oblong 70 × 15 mm