Scania SBAT 111 S, 36190 6 × 6 Truk geni

Enom rodha nyetir tilas geni nganggo 300 hp Scania DS 11 mesin.
"Basa pemikat"
Peralatan
Kabinet Hebra
Tank banyu 1000 liter ditambah pompa Ruberg 500 l / min.
Winch dipasang tengah nganggo 50 m kanggo 6 ton tali siji.
7 m mast cahya.
Bola bal 60 mm.
Penjana listrik 220 volt / 10 kVA
Kreta HIAB 965: Kapasitas 980 kg ing 8 m / 4400 kg ing 1,75 m / 7700 kg ing 0,5 m
Ban: 400 70-26,5 12 PR
4 ban ban nganggo pelek
Dawane 8,15 m
Jembar 2,5 m
Dhuwur 3,45 m
Dawane kargo yaiku 3,72 m
Bobot layanan 13830 kg
Kargo paling gedhe ing ruwang kargo 2890 kg
Bobot gunggunge 17750 kg

Terrain tuffing terrain

Scania SBAT 111 S, 36190 6 × 6
Ubat terrain Scania iki mula dikembangake kanggo Pertahanan Swedia.
Ing pertengahan taun 60, Angkatan Bersenjata Swedia pengin Scania ngasilake kendharaan terrain kanthi transmisi otomatis kanthi rong versi kanthi komponen sing padha.
Iki diarani SBA lan SBAT 110/111.
Konstruksi rampung ing taun 1970 lan urutan pertahanan pertama kanggo 2000 kendaraan teka ing taun 1974.
Gunggunge 3400 salinan sing diasilake ing 1975-1990.
Nalika dharat, Angkatan Bersenjata nggawe panjaluk khusus ing Scania:
Rega kasebut bakal ditemtokake kanthi jumlah biaya sing ana ing operasi lan perawatan. Biaya rendah tegese pertahanan mbayar rega sing luwih dhuwur kanggo saben mobil!
Mobil iki minangka model SBAT lan bisa nahan pucuk 60% lan slope sisih 40% kanthi beban lengkap.
Mesin kasebut minangka 300 hp Scania DS 11 mesin.
Dilaporake, mesin bisa diganti ing lapangan ing 4 jam lan kadhemen-wiwit mudhun nganti -40 derajat.
Kontrol sikil khusus nyedhiyakake rem sing gampang, sing nggampangake nyopir ing terrain angel lan kothak otomatis ngidini nyopir ing 3 km / jam.
Kasedhiya kendharaan nyata-adoh kanthi reresik dhuwur 40 cm lan dhuwur pitch 80 cm.
Kendaraan iki dituku maneh dening Service Fire in Helsingborg ing taun 1979 sing ana hubungane karo konstruksi area lalu lintas gedhe, mula dikira wedi banget amarga ana kacilakan lalu lintas.
Iki dilengkapi tank banyu 1000 liter lan tunyuk HIAB 9 tm.
Rega banjur SEK 700.000 - jumlah akeh nalika semana!
Nanging, upaya utama kanggo nyopir off-road sajrone wektu aktif ing layanan ngluwari ing Helsingborg yaiku nglacak ambulans sajrone badai salju sing abot.
Wiwit wiwitan taun 1990-an, mobil kasebut mung digunakake kanggo ngluncurake lifeboat 1000-kilo.
Mobil dituku dening kita ing taun 1996 lan meh ora bisa didorong.
Mobil mung nduwe 2 pamilik!