Roller tunggal

Total dawa kanthi gulung: 10m

Total dawa tanpa gulung: 9.1m

Jembar total: 3.5m

Ukuran bolongan jaring: 20x20mm

Dawa drum: 7.30m

Dhiameter drum: 3m

Mesin: 7.5kw

Dhuwur tanpa sikil: 3.8m

Ben: 2.32m