Pabrik pelet ing Grums.

PDF ing basa Swedia kanthi gambar lan deskripsi

PDF ing english nganggo gambar lan informasi

Pabrik pelet iki dumunung ing Segmon, 8 km saka Grums ing wilayah industri Kyrbyn caket tapel wates Norwegia lan wiwit konstruksi ing taun 2001.
Wilayah industri kasusun saka latar saka bekas pabrik pulp sing dirobohake ing taun 1970-an.
V-Pellets nggunakake papat sifat kanggo operasi.

pabrik yakuwi bangunan sing nembé dibangun udakara 4.000 sqm lan omahé pabrik pelet sing asli udakara 500 sq.m.

lager yaiku bangunan kayu sing lawas yaiku panyimpenan lan adol langsung saka pelet ing karung cilik lan karung gedhe ditindakake.

Lokakarya sing ngemot ruang staf, lokakarya lan gudang.

Kantor sing kalebu kantor manager situs uga kamar kanggo staf administrasi tambahan lan ruangan luwih gedhe sing dituju minangka ruangan burner pellet lan dodolan sisih kasebut.

Drum pangatusan dipecat karo pembakar bubuk sing diwiwiti karo lenga pemanasan nanging sawise tahap pemanasan 100% mbukak bubuk kayu. Drum pangering rotatif yaiku 10 m dawane lan ngemot pembalap sudut kanggo nyetel kacepetan kendhang drum. Ing suhu pangatusan ing oven kira-kira 350 derajat. Kapasitas pangering yaiku 5 ton penyuapan banyu saben jam.
Sawise dikeringake, bahan kasebut nembus siklon menyang pabrik tukul kanthi piring sela 2 mm. Ing ngisor iki, bahan kasebut dipecat sadurunge pindhah menyang mesin pelet.
Tanduran kasebut duwe 3 mesin pelet sing digawe dening CPM. Rong mesin pelet yaiku 3 ton / h saben pc lan luwih cilik saka 1 ton / jam. Salah sawijining mesin sing luwih gedhe yaiku anyar lan dipasang ing musim gugur taun 2003.

Kita uga duwe properti ing Hova for sale.