Penghancur kertas, tanduran lengkap

Tanduran penguraian sing apik

Tanduran lengkap kanggo penguraian apik macem-macem jinis korek kayata kertas - kayu - rami - jerami lan liya-liyane.

Gilingan kacepetan dhuwur karo piring sing bisa ditukeake kanthi ekstraksi bahan kanggo siklon.

Silo nganggo sekrup kanggo nyampur aditif. Sabuk feed karo roller feed kanggo ngemot materi. Rampung karo sistem listrik.