Babagan kita

Kinne Maskinteknik AB duwe pengalaman 50 taun ing peralatan penguraian kanggo industri bahan bakar lan industri daur ulang sing padhet.

We adol nomer akeh macem-macem jinis peralatan digunakake kanggo bosok, nangani lan daur ulang.

Kanthi kita, sampeyan uga bakal nemokake komponen sing digunakake kanggo macem-macem jinis, kayata alat ganti, magnet, conveyor, pindah, motor listrik lan liya-liyane.

Kirimake e-mail karo priksaan! sales@kinnemaskinteknik.com