Michigan 270 Model Loader Taun Michigan 1987

Michigan 270 Loader Wheel:
Bobot total 42 ton, 8314 jam
Sampurna yen sampeyan pengin mesin sing kuat kanthi rega sing murah.
Bisa didorong ing trailer tanpa ban dismantling lan liya-liyane.