Ngarsane SKAKO

Panganan / tampilan sing rada sithik.

Kedher

Ukuran lumahing meja / layar: Length 6,5 meter x ambane 1,8 meter.

Dina iki dipasang ing trailer. (Deleng gambar ing ngisor iki)