Malinross sing alon-alon nganggo telung ngawut-awut

Peralatan dhasar sing cocog kanggo konstruksi tanduran kanggo daur ulang macem-macem jinis bahan kayata kertas - plastik - kaca - kain - kayu lan liya-liyane.

Bukaan mlebu gedhe nyedhiyakake pambubaran efisien ukuran potongan luwih gedhe.

Tanduran iki digunakake kanggo wektu sing cendhak lan ana ing kahanan sing apik banget.

• Bukak mlebu 1,5 mx 1,5 m

• Mudhunake menyang fraksi sing dikarepake kanthi milih bukaan kothak.

• Operasi hidrolik nganggo telung pompa sing kapisah.

• Keperluan tenaga listrik sekitar 400 Amp.