Cross Tollemache 42F

Pabrik batang batang Crusher Tollemache 42F dirancang khusus kanggo perawatan limbah rumah tangga lan limbah industri sing luwih entheng.

Perumahan penghancur dumadi saka rong bagéan, bagean conical ndhuwur lan bagean ngisor bentuke silinder. Iki nggawa bantalan rotor sisih ndhuwur lan ngisor.

Bagean ing ndhuwur crusher sisih ndhuwur kalebu jembatan sing dipasang ing ndhuwur. Bagean iki dadi wilayah sing wis diurutake, ing endi materi sing ora bisa dibuwang saka pabrik. Kanthi cara iki, mesin kasebut dilindhungi. Bagean bentuke silinder nggawa unit prewangan ngisor lan tumindak minangka ruangan panggilingan, ing endi bagean utama panggilingan ditindakake. Mesin penghancur dipasang ing pigura, sing dipasang ing sisih ngisor crusher.

Gudang kasebut ana ing njaba omah crusher lan dilengkapi labyrinth lan ring seal, sing ngindhari kotoran mlebu. Perumahan bantalan ndhuwur ngemot bantalan roller sing padha lan bantalan sumbu spherical siji-baris. Sumbangan ngisor iki dilapisi minyak lan nggunakake tenaga pompa pamrentahan kanggo sirkulasi minyak ing omah prewangan lan ing antarane iki lan tank minyak, sing ana ing njaba omah sing ngremehake lan kanthi gampang diakses.

Rotor kasusun saka poros vertikal kanthi 14 disk babak, dipérang dadi 3 bagean. Saben bagean dilengkapi 6 pinar tukul, ing endi tukul sing bisa ditukeipake bebas didol. Pin kasebut diencengi kanthi empan empar, sing bisa digunakake kanggo ngganteni palu.

Penghancur tumindak kaya ing ngisor iki:

Sampah sing ora ditambani diwenehi panganan ing sisih ndhuwur bagean conical mesin, ing ngendi komponen sampah sing luwih gedhe bakal langsung kena palu lan dipecah dadi potongan sing luwih cilik. Iki geser maneh mudhun conthong. Nalika sampah kasebut wis rusak dadi potongan cilik, weteng kasebut tiba ing tenggelam ruangan panggilingan penghancur. Ing ngisor iki sampah diisi giling sadurunge dibuang ing ngisor.

Pupuk ing bagian ngisor crusher dipasang ing spirals kaya shovels. Pangaturan iki nggampangake pambuwang sampah atomisasi lan, saliyane, menehi aliran udhara liwat gilingan, sing nyegah bledug nyebar saka mlebu lan mbukak outlet.

Penghancur dirancang kanggo efisien ngatasi lan mbuwang sampah rumah tangga, nggawe limbah bahan, sepeda motor, skuter motor, lsp.

Operasi efisien tanduran remen gumantung banget saka katrampilan lan pangerten machinist. Sawetara barang luwih becik ora disuja ing gilingan. Umume kasus, iki ditrapake kanggo obyek sing bisa nyebabake blockages ing gilingan, nanging ora ana kerusakan utama. Mangkono, utamane ditrapake kanggo kerugian wektu kanggo ngresiki blokage. Ing konteks iki, dawa obyek luwih penting tinimbang kaku.

Dhaptar ing ngisor iki ora lengkap lan kudu dianggep minangka conto barang sing ora bakal diremuk.

  1. Perabot, kasur, lan sapiturute sing ngemot sumber kumparan
  2. Ban saka mobil lan kendaraan sing luwih gedhe.
  3. Objek sing luwih dawa saka 120 cm (4 kaki), kayata kabel baja, papan kayu, tali hemp sing luwih tebal tinimbang 10 mm, plastik sing luwih gedhe, pipa plastik, bagean baja lan liya-liyane.
  4. Barang bledosan, umpamane wadhah sing ngemot bensin, timah, bensin, lsp, bom, amunisi, lsp.
  5. Bagean mobil, kayata mesin, gandar mburi lan liya-liyane.

Wigati dicathet yen minangka aturan ora ana masalah kanggo nyusoni karpet lan kaya liyane, yen diwenehake panganan kanthi bebas, yaiku ora digulung utawa dibungkus bebarengan.

Pembukaan mlebu crusher yaiku 150 cm x 90 cm. Tanduran iki nggiling kabeh sing bisa nembus bukaan iki. Nanging, obyek sing gedhe banget utawa sing diterangake ora cocog bisa nyebabake pamblokiran pambukaan feed lan machinist kudu ngilangi sadurunge mangan.

Kapasitas kasebut yaiku 15-20 ton sampah saben jam

Tresna kanthi rotor lan strok sing ngadeg.

Bobot: udakara 12 ton

Mesin: 132 kW

Penghancur sing dimaksud kanggo limbah rumah tangga / limbah pembongkokan dll.

Kapasitas udakara 18-20 ton / jam.

Peralatan tambahan kasedhiya, contone feed apron.