Model Crush Rockster R900 Taun 2007

Penghancur pengaruh Swedia kanthi apik.

Wektu mlaku 6005 jam
Penghancur sing cocog kanggo ngrusak beton, slag, watu gamping lan liyane.
Kita uga kudu mbukak setir rodha, Michigan 270 kanggo loading crusher.