Pembakaran siklon biocomb

Pembakar bahan bakar padhet kanthi keluwesan pembakar minyak.

Ing pembakaran siklon Biocomb, bahan bakar kuwat diobong nganggo geni kaya sing diobong minyak. Pembakar siklon biocomb bisa ngganti piranti pembakar minyak ing instalasi sing ana. Konversi saka minyak dadi bahan bakar padhet ditindakake kanthi nggunakake bolong burner menyang panggonane. Kaya pembakar minyak, pembakar siklon wis nggawe urutan wiwitan lan mungkasi kanthi otomatis. Wilayah sing umume nganti 20% kekuwatan pasar nyedhiyakake operasi ekonomi lan fleksibel. Pembakar siklon bisa dipecat kanthi bahan bakar sing kuat, kayata jerami, habuk papan, kripik kayu lan gambut uga limbah pertanian, industri lan rumah tangga. Prasyarat sing bakal digunakake kanggo bahan bakar yaiku bisa diangkut pneumatically sing bisa digayuh kanthi nyepel, nyusoni utawa nyaring bahan. Sawetara persiapan bahan bakar bisa ditindakake minangka bagean saka manajemen bahan bakar ing tanduran kasebut.

Pembakar diwiwiti kanthi lenga. Banjur bahan bakar padu ditiup sacara tangen menyang kamar pembakaran bentuke silinder. Sajrone pangobongan, awu didepositake ing mburi kamar pembakaran, ing endi scraper awu sing alon-alon muter terus awu saka tembok menyang poros lan saka kana liwat sistem kunci lan transportasi sekrup menyang wadhah awu.

Yen ana sebab apa sumber bahan bakar padat diganggu, operasi minyak otomatis diuripake supaya njamin tenaga energi menyang konsumen. Iki njamin kasedhiyan sing dhuwur banget. Pembakar minangka kompak banget kanggo kekuwatan volume sing dhuwur sing dipikolehi kanthi campuran udara / bahan bakar sing apik. Iki, kanthi kerugian panas cilik kanggo lingkungan, nyedhiyakake suhu pembakaran lan efisiensi pangobongan sing dhuwur banget.

Konstruksi sing kuat kanthi sawetara bagean sing obah.

1

Struktur pembakaran siklon lan fungsi

  1. Kancing pembakar siklon digawe saka baja. Ing njero ruangan pangobongan dibutuhake karo keramik, ing mantel kanthi watu lan ing gable lan outlet kanthi massa semen murah. Kualitas keramik dicocogake karo kahanan sing ana nalika ngobong bahan bakar masing-masing.
  2. 2

    Udhara pangobongan ditindakake menyang jero njaba burner lan jumlah udhara diatur liwat damper sing ana ing jeroan tangen. Iki nyebabake kacepetan udhara sing dhuwur lan kerusuhan sing kuat. Bentuk kamar pangobongan menehi gerakan pangobongan gerakan muter menyang mburi lan metu liwat pusat burner.

  3. Biofuel diangkut pneumatically menyang kamar pangobongan. Inlet bahan bakar dipanggonke kanthi tangen lan bahan bakar diombe nganggo udhara pembakaran ing rotasi
    3

    gerakan menyang mburi mburi. Rotasi tegese partikel bahan bakar tetep ana ing pinggiran pinggiran nganti diiseni. Dosis akurat lan mesthi ana proporsi karo aliran udara pembakaran.

  4. Awal wiwitan siklus pembakar siklus ditindakake kanthi miwiti piranti pembakar minyak kanthi daya 70 kW lan sawise 5
    4

    pompa menit diwiwiti pompa minyak diwiwiti, sing berturut-turut nambah kekuwatan dadi 50% kekuwatan dinilai pembakar. Sawise 5 menit minyak bali maneh, feed biofuel diwiwiti. Aliran biofuel tambah nalika aliran minyak serep suda nganti rampung mandheg banjur banjur aliran biofuel dikendhaleni kanthi syarat tenaga.

  5. 5

    Sajrone pangobongan, awu terus disimpen ing mburi kamar pembakar. Saka kene, awu di scrap nganggo scraper awu sing alon-alon alon, banjur pindhah menyang batang ngisor. Liwat sistem kunci, awu tiba menyang banyu adus. Saka iki, sing dadi trap banyu, awu diangkut nganggo sekrup transportasi menyang wadhah awu.

Rancang unik kanggo ekonomi energi sing luwih apik.

Teknologi pangobongan-lingkungan

Saenipun, pangobongan fosil uga bahan bakar "luwih enom", jinis biofuel ngasilake gas seru sing ngemot karbon dioksida lan banyu kanthi ballast nitrogen.

Pangobongan biofuel, ora kaya campuran bahan bakar fosil, ora ngganti konten karbon dioksida ing swasana amarga tanduran nyerep karbon dioksida lan ngetokake oksigen sajrone tuwuh. Pembakaran kasebut minangka proses sing kompleks kanthi pirang-pirang reaksi sing terus-terusan sing dikontrol dening kahanan njaba lan internal.

Ing pangobongan, partikel bahan bakar ngalami fase ing ngisor iki; Penyuapan konstituen / gasifikasi lan pembakaran sisa karbon. Yaiku, bahan bakar kasebut diowahi dadi gas sing bisa diobong kanthi reaksi oksigen menyang karbon dioksida lan banyu. Reaksi kasebut mbutuhake kasedhiyan wektu, suhu lan oksigen.

Ing aplikasi teknis, sebilangan karbon karbonida lan hidrokarbon uga ditemokake ing gas flue. Karbon monoksida ing gas flue kerugian, amarga isine energi. Karbida oksida ditanggepi ing swasana ing karbon dioksida.

Saliyane kerugian, hidrokarbon mbebayani kanggo manungsa. Umumé, iki ditrapake kanggo proporsi yaiku hidrokarbon organik organik lan utamane polum aromatik.

Pembakar biokombono nyedhiyakake hidrokarbon sing diabaikan lan tingkat karbon dioksida banget ing gas flue berkat suhu dhuwur, campuran udara / bahan bakar lan wektu tinggal sing cukup.

Suhu pangobongan gumantung marang nilai panas lan isi kelembapan bahan bakar, suhu hawa pangobongan lan hawa berlebihan, lan uga jumlah energi sing dicopot saka geni kanthi radiasi lan konveksi. Pembakar Biocomb nggayuh suhu pangobongan kanthi suhu gedhe amarga kakehan udhara lan kerugian cilik.

Kasunyatan manawa ana nitrogen ing udhara lan sejumlah bahan bakar ngidini oksida oksida dibentuk. Tingkat ikatan oksida nitrat mundhak kanthi nambah suhu lan tambah hawa gedhe banget. Isi oksidat Nitric mundhak kanthi nambah wektu tinggal. Oksid oksiden ngapusi asidasi lemah lan tiwas alas. Suhu pembakaran nalika ngobong biofuel kanthi konten kelembapan normal kaya, tingkat formasi nitrogen oksida kurang. Pembakar biocomb nyedhiyakake emisi oksida oksida sing murah amarga hawa sing berlebihan lan campuran udara / bahan bakar sing apik. Pembakar biocomb uga nyedhiyakake emisi oksida nitrik sing sithik sanajan bahan bakar sing nyedhiyakake suhu pangobongan sing luwih dhuwur, amarga kesempatan sing gampang kanggo ngetrenke recirculation gas flue.

Bahan bakar

Umume bahan bakar padhet bisa digunakake ing pembakar Biocomb. Kahanan kasebut yaiku ukuran partikel ngidini transportasi dosis lan pneumatik terus-terusan. Kanthi dipasang ing kedudukan utawa crusher ing tanduran, iki bisa ditemoni karo jinis bahan bakar. Ing tanduran, macem-macem jinis bahan bakar bisa digunakake sawise dosis wis gampang diatur lan hawa udhara nyata kanggo bahan bakar panganan menyang sistem kontrol.

Kabeh jinis bahan bakar padat ngemot awu. Suhu ing endi awu dadi slag ora beda karo bahan bakar nganti bahan bakar lan bisa uga gumantung saka endi bahan bakar ditanam. Pembakar Biocomb ora sensitif kanggo kabeh jinis awu. Uga duwe tingkat pemisahan awu lan proporsi banget kurang saka awu sing kapisah. Cilik saka awu sing ilang dadi burner minangka awu mabur biasane ora dibukak.

Konversi lan instalasi anyar

Desain kompak biobomb kompak, tingkat pemisahan awu sing dhuwur lan pembakar minyak kaya api ndadekake banget cocog kanggo ngowahi dandang api minyak sing dadi bahan bakar.

Kanthi nyedhiyakake bagean konveksi dandang karo turbulators, iki uga bisa menehi daya output sing padha karo minyak. Kanggo panginstalan anyar, dandang standar sing dirancang kanggo ngobong minyak bisa digunakake, sing nyebabake biaya investasi murah.

Otomasi lan kendali dirancang kanthi cara sing gampang ditangani kaya ngobong minyak. Kajaba iku, iki menehi pembakar Biocomb dadi kontrol kontrol nganti 20% kekuwatan merek. Jumlah bahan bakar sing ana ing burner ora mbutuhake peralatan kanggo ngobong utawa darurat.

ekonomi

Pembakar Biocomb nduweni desain sing sederhana lan mantep kanthi sawetara bagean sing obah. Perangkat liya ing total instalasi dikenal, teknologi sing wis kabukten apik, sing nyedhiyakake sistem sing gampang lan bisa dipercaya kanthi biaya investasi lan perawatan sing sithik, dene keandalan operasi banget. Kemampuan kanggo nggunakake macem-macem jinis bahan bakar ing pembakar Biocomb bebarengan karo kaluwihan liyane menehi dimensi biaya anyar kanggo produksi energi - ekonomi energi sing luwih apik.

Pembakar siklon otomatis sing cocog kanggo bahan bakar sing padhet saka kabeh jinis: jerami sing disigar, jerami pellet, reresik gandum, kripik kayu, gambut, granul, briquette, papan kayu, sampah, sampah industri.

Crita konco pembakar.

Wilayah aplikasi kanggo pembakar siklon

Pembakar Biocomb dipasang ing dandang telung stroke horisontal kanggo produksi banyu panas, banyu panas utawa uap.
Pembakar biocomb dipasang ing ruang nyampur kanggo produksi gas flue panas kanggo macem-macem tujuan pangatusan.
Pembakar biokomb dipasang ing flok gas / udara panas kanggo pemanasan utawa pangatusan.