Kebijakan Privasi

Skop lan idin

Kebijakan Privasi iki nggambarake kepiye cara nglumpukake, nggunakake, nyimpen, ngungkapake lan nglindhungi informasi pribadhi. Iki ditrapake kanggo kabeh situs web, layanan lan kontak Kinne Maskinteknik AB, yen ana referensi kanggo Kebijakan Privasi iki, preduli saka carane sampeyan ngakses utawa nggunakake.

Ing Kebijakan Privasi iki, kita nggunakake tembung "data pribadi" kanggo njlèntrèhaké informasi sing bisa ngenali wong sing alami utawa ora langsung.

Kanthi nampa Kebijakan Privasi iki, sampeyan setuju manawa kita bisa ngumpulake, nggunakake, mbukak lan nyimpen data pribadhi kanthi cara sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.

Situs Web Partai Katelu: Sawetara kaca ing situs web Kinne Maskinteknik AB ngemot tautan menyang situs web pihak katelu. Situs web kasebut duwe kabijakan privasi dhewe lan Kinne Maskinteknik AB ora tanggung jawab kanggo operasi. Pangguna sing ngirim informasi menyang utawa liwat situs pihak katelu iki kudu mriksa kabijakan privasi situs kasebut sadurunge ana informasi pribadi dikirim menyang dheweke.

Manajer data pribadi

Kinne Maskinteknik AB, Swedia, Förlagsvägen 3, 533 74 Hällekis, Swedia tanggung jawab marang data pribadi. Kinne Maskinteknik AB tanggung jawab kanggo ngolah data pribadi lan menehi layanan sing diwenehake selaras karo prinsip sing dijlentrehake ing Kebijakan Privasi iki.

Koleksi data pribadi

Yen sampeyan nggawe tuku karo kita utawa hubungi kita liwat mail, telpon, acara perdagangan utawa liwat kunjungan, sampeyan setuju nuduhake data pribadhi lan setuju manawa informasi kasebut bakal dikirim lan disimpen ing server kita ing Swedia.

Kita nyimpen jinis informasi, jeneng, alamat, kode pos, alamat pos, alamat email, nomer telpon, nomer ponsel,

Informasi sing diwenehake marang kita

Kita nyimpen informasi sing diwenehake ing situs web utawa sing diwenehake karo sampeyan hubungi kita kanthi mail, telpon, acara perdagangan utawa liwat kunjungan. Iki kalebu:

  • jeneng, alamat, postcode, kutha, negara, alamat email, nomer telpon, nomer ponsel.
  • informasi pangiriman, informasi tagihan, informasi pembayaran lan informasi liyane sing diwenehake kanggo tuku utawa pangiriman produk lan, yen layanan pangiriman diwenehake liwat salah sawijining sistem terintegrasi, informasi pangiriman liyane (status pangiriman) sing disimpen dening mitra pangiriman sing dipilih;
  • informasi sing diwenehake gegayutan karo diskusi ing forum, kanthi telpon, ngobrol, resolusi sengketa, koresponden liwat situs web utawa koresponden sing dikirim menyang kita.

Panganggone data pribadi

Tujuan informasi kasebut yaiku sampeyan kudu bisa tuku lan kita bisa nyedhiyani layanan pelanggan.

Kanthi nampa Kebijakan Privasi iki sampeyan konfirmasi manawa kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo:

  • nyegah, ndeteksi lan nyelidiki penipuan, kedadeyan keamanan, potensi dilarang utawa kegiatan ilegal.
  • hubungi sampeyan, liwat e-mail, surat utawa telpon kanggo ngrampungake musuhan, utawa kanggo tujuan liyane sing dileksanakake dening hukum;
  • mbandhingake informasi kanggo verifikasi akurasi lan verifikasi karo pihak katelu;
  • nyedhiyani sampeyan layanan liyane sing njaluk lan sing diterangake nalika kita ngumpulake informasi kasebut; lan
  • kanthi idin marketing langsung menyang sampeyan kanthi ngirim materi marketing babagan produk Kinne Maskinteknik AB.
  • rujuk panjaluk sampeyan, umpamane ngubungi sampeyan babagan pitakonan sing dikirim menyang layanan pelanggan;

Gunakake data pribadi kanggo tujuan pemasaran

Kanthi idin sampeyan dipikolehi miturut aturan sing ditrapake lan Kebijakan Privasi iki, kita bisa nggunakake informasi pribadhi;

  • ngandhani babagan produk lan layanan;
  • ngirim tawaran marketing lan promosi sing adhedhasar adhedhasar pilihan;
  • lan ngatur layanan

Kita ora adol utawa mbukak informasi pribadi menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing.

Mungkasi panggunaan data pribadi kanggo tujuan pemasaran

Yen sampeyan ora pengin nampa tawaran pemasaran lan pariwara saka kita, mula bakal ngerti sales@kinnemaskinteknik.com.

Sampeyan bisa maca kita privasi cookie kanggo informasi luwih lengkap babagan cara digunakake ing kaca web kita.

Pambocoran data pribadi

Kita ngumumake data pribadi kanggo nindakake kewajiban sah. Informasi kasebut mung bakal dibahas miturut hukum lan peraturan sing ditrapake.

Kita bisa nuduhake informasi pribadhi karo:

  • Subkontraktor sing mbantu kita nglakokake bisnis (kayata, nanging ora diwatesi, layanan pelanggan, penyelidikan penipuan, koleksi invoice, haulage, lan operasi situs web).
  • Panguwasa pengawas, panguwasa polisi, utawa pihak katelu liyane sing wis resmi, kanggo mangsuli pitakon sing ana hubungane karo investigasi pidana utawa kegiatan ilegal utawa kegiatan liyane sing nyebabake tanggung jawab kanggo kita utawa sampeyan. Ing kasus kasebut, nganti tekan hukum sing ditrapake, kita bakal nyritakake informasi kasebut minangka relevan lan perlu kanggo penyelidikan, kayata jeneng, nomer keamanan sosial, kutha, negara utawa propinsi, alamat pos, nomer telpon, alamat email, riwayat. jeneng pangguna, alamat IP, riwayat penipuan lan riwayat penjualan.
  • Perusahaan laporan kredit sing bisa kita laporkan informasi babagan tuku, ora mbayar, utawa pelanggaran akun liyane sing bisa ditampilake ing laporan kredit sampeyan babagan hukum sing diidinake.
  • Perusahaan liyane yen kita bisa nggabung utawa dipikolehi perusahaan kaya ngono. Yen kedadeyan kasebut, kita mbutuhake perusahaan anyar kanggo netepi Kebijakan Privasi iki babagan proses data pribadhi. Yen data pribadhi bakal digunakake utawa dibeberke kanggo tujuan liyane kajaba sing wis dijlentrehake ing kebijakan iki, kita bakal ngandhani babagan iki lan, yen ana, njaluk idin sampeyan.

Transfer data pribadi

We nyimpen lan proses data pribadi ing server ing Swedia.

Keamanan lan panyimpenan data pribadi

Kita nggunakake langkah-langkah keamanan fisik, teknis lan organisasi, sing ana hubungane karo jumlah lan sensitivitas data pribadi, kanggo nyegah pangolahan sing ora resmi, kalebu nanging ora winates ing akses, akuisisi lan nggunakake, ilang, mbusak utawa ngrusak data pribadi pangguna. Sawetara langkah keamanan sing digunakake yaiku firewall, proteksi virus, akses aksés lan perlindungan fisik kanthi bentuk peti / saf keamanan.

Mbusak data lan pengawetan data pribadi

Sawise panjaluk sampeyan lan sesuai karo ketentuan bagean iki, kita bakal mbusak informasi pribadhi kanthi cepet. Pambusakan data bakal ditindakake sesuai karo ukum sing ditrapake.

Kita bisa nahan data pribadi sing ana hubungane karo wong lan perusahaan yen:

  • kita duwe kapentingan bisnis sing sah lan ora dilarang saka hukum, kayata mbalekake bea liwat, ngatasi résolusi utawa
  • kita wajib njaga informasi pribadi supaya bisa nindakake kewajiban sah kayata tundhuk karo hukum lokal, penipuan lan pengubahan dhuwit, utawa kanggo ngetrapake langkah liya sing diwenehake dening hukum.

Ing kahanan kasebut, data pribadi bakal ditangani kanthi aman lan mung sabisa.

Sampeyan hak

Amarga watesan sing ditindakake dening hukum pangayoman data EEA, sampeyan duwe hak tartamtu babagan data pribadi. Sampeyan duwe hak akses, koreksi, watesan, bantahan, mbusak lan portabilitas data. Hubungi kita yen pengin ngetrapake hak kasebut. Yen sampeyan pengin njaluk akses menyang kabeh informasi pribadhi sing dak enteni babagan sampeyan, priksa manawa identifikasi foto sing disetujoni dibutuhake supaya bisa mbuktekake identitas.

Kontakta kita

Sampeyan bisa Hubungi Kita kapan wae. Yen ora dijawab kanthi online, sampeyan bisa nulis marang kita: Kinne Maskinteknik AB, Förlagsvägen 3, 533 74 Hällekis, Swedia.

Yen sampeyan ora puas karo carane ngatasi pitakon sampeyan, sampeyan duwe hak ngirim complaint menyang Data Inspektorat.