tabung infra red

Pemilik dilapisi emas kanggo refleksi maksimal.

Kapasitas panas 3 kW.

Length: 82 cm

Lebar: 5 cm

Dhuwur: 4 cm

Migunani kanggo kabeh jinis pangatusan utawa pemanasan.