Properti industri ing Hova

Properti Storkila 1:43 Gullspång kotamadya sing ana plot karo area ambané 76.230 m2 kanthi lumahing pipa sing didol.

Yen prelu, wilayah kasebut bisa diluwihi 150.000 - 175.000 m3. Wilayah industri sing cocog karo fasilitas terminal.

(kabeh wilayah ing peta)

Pasokan listrik menyang area 2MW kanggo trafo dhewe.

Ing wilayah kasebut ana macem-macem bangunan udakara 4.000 - 5.000 m2.

Properti kasebut ana ing cedhak dalan gedhe E20.

Kita uga duwe properti ing Lidköping for sale.