Kruster palu polysius.

Tanduran crush polius wis digunakake kanggo ngremehake watu gamping.

Blumbang kasebut dumadi saka blok watu gamping 3 ton nganti ukuran 40 mm ing salah sawijining langkah.

Thanks kanggo rotor gedhe, 25 ton lan flywheels 10 ton, crusher iki uga cocog kanggo ngremehake macem-macem bahan liyane kayata marmer, sandstone, quartzite, dolomite, mika, lengkungan tembaga, kalkitit, talc, plester.

Penghancur uga digunakake kanggo stumps penghancur ing produksi biofuel kanggo pembakaran. Tumpukan uga wis diremehake kanggo produksi kripik sing gedhe amarga nyuda bahan ing wedhi ferro.

Bobot gedhe uga tegese konsumsi listrik kurang.

Bobot rotor lan flywheels kira-kira 35 ton. Rotor duwe stroke banter. Saben stroke kira-kira 120 kg.

Rotor ekstra kasedhiya.

Bobot saka tanduran sing mbobot iki kira-kira 75 ton.

Listrik 400 kW.

Salib kasebut gampang dicopot kanggo transportasi.

Penghancur sing nduweni kapasitas sing padha, kita kudu adol FL Smidth 500 ton.

Rotor ekstra

Nganggo watu gamping gamping 3.5 yuta.