Hammarkross Lahden

Pabrik palu kanggo cetakan / kayu limbah.

Diproduksi dening Lahden Rautateollisuus Oy.

Lebar Input: 140 cm

Feed lan piring panggangan.

Bobot 2400 kg, kapasitas 8 meter kubik / jam.