Hammarkross Hazemag UNIVERSA 2030 Peabody Holmes - demolition kacepetan dhuwur

Pembuangan sampah

Limbah minangka bahan angel, nduwe komposisi sing ngowahi wujud saben dina, saka kabeh papan. Pangolahan ekonomi saka macem-macem jinis sing ditemokake ing sampah, akeh, sampah komersial lan industri gumantung banget saka proses sing digunakake. Langkah pisanan kanggo proses apik yaiku fragmentasi efisien.

Mesin sampah biasane dirancang kanggo ngolah jinis sampah rata-rata, lan teknologi dekomposisi mesthi dadi kompromi kanggo entuk akeh jinis sampah. Iki minangka fitur khusus peralatan sing ngolah sampah lan akeh sampah bebarengan.

desain

UNIVERSA 2030 omah sing kuat lan dilapisi bisa mbukak kanthi hidrolik, supaya mesin bisa diakses kanthi cepet. Inlet UNIVERSA dirancang kanggo nyegah pamblokiran, sanajan jumlah sampah sing paling akeh sampah mlebu ing mesin kasebut.

Rotor, jantung mesin dadi bantalan roller sing ngatur awake dhewe. Rotor minangka konstruksi sing dikelas lan seimbang dinamis lan dilengkapi rong larik untune toothed, sing digelar ing slot sekitar pinggiran rotor kanthi hydraulically utawa karo unit pengepitan rilis kanthi cepet.

Peralatan dipasang ing sekitar rotor kalebu apron waos ing spring, dalan fragmen lan parut. Jupuk kasebut sajrone rong bagian, dipasang kanthi gampang ing troli. Dalan aliran uga bisa tumindak dadi parut. Apron, jalur fragmentasi lan parut didorong kanthi hidrolik menyang posisi kerja.

Kanggo nglindhungi UNIVERSA saka karusakan sing disebabake dening barang tetep ing sampah, hood mlebu diwenehake nganggo konsep. Perangan kasebut dibuwang dening rotor lan tekan chute outlet. Tirai diwenehake ing titik paling dhuwur ing web kanggo ngalangi entheng, bahan sing ora kenthel saka ejected saka mesin.

cara operasi

Kanggo mbagi kanthi akeh, sampah industri, sampah rumah tangga utawa lebu gedhung lsp, nganti udakara 400 mm, panggunaan apron dampak mung cekap. Jalur nyampur lan parutan tetep ditarik maneh.

Limbah bisa ditambahi nganti 200 mm kanthi nggunakake apron lan jalur shredding. Ngono, kothak tetep mundur.

Katelu telung kelengkapan digunakake kanggo mbuwang sampah omah, utawa jinis sampah sing paling entheng kalebu kasur, karpet, bahan kemasan lan ban mobil.

Tanduran empes sing dienggo. 1980. Kanggo
Penghancur Rotary kanthi alat ngusung tetep.
Bobot Rotor sekitar 25 ton. 480 rpm Baja padet.
Dawane rotor: 3000 mm.
Jembar Rotor: 2000 mm.
Bobot total kanggo unit penghancur kira-kira 100 ton.

Sistem parut hidraulik sing bisa diatur kanggo ngontrol bagian sekedhik nganti 10-40 cm.
Listrik 500 motor kW. Rampung karo motor listrik lan wiwitan.
Mung didorong udakara 1000 jam.
Tanduran iki dibongkar lan gampang dipindhah menyang situs instalasi anyar.

Peralatan tambahan kasedhiya, contone -apron.