Hammarkross Hazemag UNIVERSA 1620 AP 4180 MSA
demokrasi kacepetan dhuwur

Tanduran empes sing dienggo. 1971. Kanggo
Penghancur Rotary kanthi alat ngusung tetep.
Bobot Rotor sekitar 12 ton. Baja padet.
Diameteripun Rotor: 1600 mm
Jembar Rotor: 2000 mm
Bobot total kanggo unit penghancur kira-kira 40 ton.
Daya listrik 200 kW motor. Rampung nganggo motor listrik.
Tanduran iki dibongkar lan gampang dipindhah menyang situs instalasi anyar.

Peralatan tambahan kasedhiya, contone feed apron

Gambar ing ndhuwur nuduhake instalasi kasebut