Fl Smidth 500 ton saben jam

Tanduran tanduran palu sing digunakake.
Kapasitas: 500 ton gamping / jam.
Lebokake watu gedhe nganti udakara udakara 40 mm ing salah sawijining langkah.
Rotter kaping pindho.
Bobot Rotor 2 x 12 ton.
Bobot saka unit penghancur: udakara 70 ton.
Kalebu kaset input lan output, bobote udakara 90 ton.
Kasedhiya kanggo motor listrik 2 x 250 kW.
Cocog karo mineral tempur saka watu gamping, marmer, sandstone, quartzite, dolomite, mika, cupcake, kalkite, talc, plester.

Shake feeders kasedhiya kanggo penghancur.

Salib kasebut gampang dicopot kanggo transportasi.

Penghancur sing nduweni kapasitas sing padha, kita kudu adol Polysius.