Fl Smidth 150 ton saben jam

Pabrikan pabrik tukul cilik kanthi konstruksi unik.

Crusher dirancang supaya materi sing bakal ditebus panganan ing ndhuwur banjur tiba ing kranjang karo iga. Salib kasebut dilengkapi rotator kaping pindho lan palu mogok materi liwat iga. Mung nalika bahan kasebut cukup sithik lan nemplekake iga kasebut lan isih remuk sadurunge bahan kasebut liwat rod sing parut ing sisih ngisor crusher.

Cocog karo mineral tempur saka batu gamping, marmer, sandstone, quartzite, dolomite, mika, canopy tembaga, kalsit, talc, plester.

Salib kasebut duwe bantalan ganti ramping, pukulan, grating rod, fender bakul lsp.

Kaping pisanan yaiku ndhuwur crusher kanthi feed lan ing sisih ngisor yaiku crusher kanthi keranjang.

Rod kasebut katon ing sisih ngisor penghancur. Bakul katon saka ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng kepiye degdhe liwat iga.

Nutup serep. Pancing jago sing katon saka ndhuwur.