Kanthong simpen kanthi ngawut-awut disk

Kanthong simpenan, kapasitas 40 m3 kanthi skru discharge ing dawane kabeh, sekitar 6 m. diameteripun sekrup sekitar 50 cm.

Cocog kanggo panyimpenan bahan, umpamane kripik kayu kanggo tanduran pemanasan.