Panyimpenan kanggo tank farm

Anti-nyolong lan panyimpenan, kayata tank tank.
Wis digunakake kanggo nyimpen 2 pcs 3 tanki kubik ing njero.
Ora ana risiko kebocoran ing lemah lan angel banget kanggo sapa wae supaya ora sengaja mlebu wadhah iki.
Angkat tutup nganggo rodha utawa kaya liyane.
Dawane 10 m, jembaré 2,5 m lan kekandelan tembok 10 mm.