Fume

ing macem-macem ukuran lan desain

Penggemar 1 kanthi dhuwur 190 cm, dawane 220 cm lan ambane kipas omah 45 cm lan ambane jembar 195 cm
Penggemar 1 kanthi dhuwur 190 cm, dawane 220 cm lan ambane kipas omah 45 cm lan ambane jembar 195 cm
2 penggemar nggawe WEELU, AB WESTMAN & LUNDMARK, ENKÖPING, model taun 1990 Dimensi omah kipas: Dhuwur 375 cm, jembaré 100 cm lan dawa 475 cm. Ukuran roda paddle: ambal 30 cm, paddles 57cm, roda paddle diameter 220 cm.
2 penggemar nggawe WEELU, AB WESTMAN & LUNDMARK, ENKÖPING, model taun 1990 Dimensi omah kipas: Dhuwur 375 cm, jembaré 100 cm lan dawa 475 cm. Ukuran roda paddle: ambal 30 cm, paddles 57cm, roda paddle diameter 220 cm.
Penggemar 1 kanthi dhuwur 275 cm, dawane 235 cm, jembaré 130 cm + 70 cm total 200 cm.
Penggemar 1 kanthi dhuwur 275 cm, dawane 235 cm, jembaré 130 cm + 70 cm total 200 cm.