band Lumampah

Bandage rampung diowahi karo rollers anyar lan tikar karet anyar.

Bandwidth sing stabil banget sing bisa nahan jembar ing dhukungan.

Plåtbeklädd. Kapasitas dhuwur.

Bandwidth 1000 mm. Dawane 100-120 m motor ASEA 62 kW.

Kapasitas 500-1000 m3/ jam gumantung saka materi.