Balpressar

2 baler

  1. Pabrikan Iggesunds Maskin AB, model seri IMAB 80F nomer 5025.

Cocog kanggo koran, sampah garing, karton lan liya-liyane.

Tali. Obyek

  1. Pabrikan Iggesunds Maskin AB model IMAB 80 / 100F nomer serial 5030.

Cocog kanggo karton bergelombang, limbah garing lan sapanunggalane.

Tali. obyek

Regane SEK 50 / pc.