Mesin pembakar minyak kabeh - Clean Burn

Burn Clean CB-2800, daya 82 kW.
Lengkap karo tank minyak lan cerobong asep.
Konsumsi minyak maksimal 7,6 l / jam utawa 6.3 kg / jam.
Burner meh ora ana sing ilang.