Trailer abot 150 ton

Trailer abot 150 ton cocog kanggo proyek perisakan ing endi barang sing abot banget bakal dipindhah ing wilayah kasebut.

12 pundak nggawa sisih rata kanthi dawane 18 m. Akeh 150 ton.

Kontrol nganggo papat gandar ing sisih ngarep lan papat gandar ing sisih mburi. Kontrol ditindakake mung liwat drawbar.

Roda nganggo tlapak sikil kanthi cetakan kanthi lengkap. Lungo.