Kinne Maskinteknik AB wiwit wiwit wiwitan taun 1968 nyambut damel ing sektor pambangunan lan solidar. Kita minangka spesialis ing peralatan digunakake kayata crushers palu, penghancur dampak, sandal kayu, pabrik tukul lan liya-liyane. Kita uga duwe sabuk conveyor, magnet, conveyor scraper lan aksesoris liyane.